Τα νέα μας

Επαναπιστοποίηση του συλλόγου μας

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΩΣ LEARNING INSTITUTION ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ MANUAL THERAPY ( IFOMPT ).
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΟΣΩΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΤΗΣ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων Manual Therapy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων Manual Therapy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα :
26-28 Ιουνίου 2020 1o τριήμερο εισαγωγικό και βασικό κάτω άκρου
24-26 Ιουλίου 2020 2ο τριήμερο βασικό κάτω άκρου

Στην Θεσσαλονίκη :
12-14 Ιουνίου 2020 1o τριήμερο εισαγωγικό και βασικό κάτω άκρου
10-12 Ιουλίου 2020 2ο τριήμερο βασικό κάτω άκρου

Με εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένο από την παγκόσμια ομοσπονδία Manual Therapy ( I.F.O.M.PT.) βασιζόμενο στα νεότερα δεδομένα του χώρου και με πλήθος εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού εγγυούμαστε την πλέον άρτια εκπαίδευση.

Ενημερωθείτε από την γραμματέα του συλλόγου κα Φλάουνα Δήμητρα τηλ; 210-4624817 , 6975858129 και από τα συνημμένα έντυπα: Ενημερωτικό, έντυπο

 ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ.Χ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ.Χ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

Kinetic control - Human Movement Analysis

Ο Σ.Φ.Χ.Ε. στα πλαίσια της προσπάθειας για διαρκή επιμόρφωση των μελών του ανακοινώνει την διεξαγωγή του σεμιναρίου “ Kinetic control - Human Movement Analysis“. που θα γίνει στην αίθουσα σεμιναρίων του συλλόγου στην Aθήνα (Αίθουσα Σ.Φ.Χ..Ε, Κρέμου 27 , Καλλιθέα) από τις 4 μέχρι και τις 9 Μαΐου 2020.
Καθηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Heidi Sinz PT-OMPT,Μsc OMT Kaltenborn/Evjenth instructor, Bobath Advance instructor IBITA.
Το περιεχόμενο του σεμιναρίου αφορά την ανάλυση της ομαλής ανθρώπινης κίνησης, απώλεια της οποίας οδηγεί σε κακή λειτουργικότητα με αποτέλεσμα τον πόνο. Θα αναλυθεί πώς το ΚΝΣ οργανώνει την κίνηση και ποιά πληροφορία από την περιφέρεια είναι απαραίτητη. Θα διερευνηθούν επίσης ποιές συνιστώσες της κίνησης είναι απαραίτητες ώστε να οργανωθεί μια λειτουργική δραστηριότητα και πώς μπορούμε να παρέμβουμε ώστε να ομαλοποιήσουμε μια μη φυσιολογική λειτουργικότητα.
Το κόστος του 6ημερου σεμιναρίου ανέρχεται στα 500 €, μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 30 άτομα. Θα υπάρξει μετάφραση και θα δοθούν οι ανάλογες σημειώσεις, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματέα του συλλόγου Φλαούνα Δήμητρα: Τηλ. συλλόγου 210-4624817 και 6975858129

Διαβάστε περισσότερα...

Επιστημονική ημερίδα ορθοπεδικής και φυσικοθεραπείας στην Θεσσαλονίκη

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ Κο ΣΙΝΩΠΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΙΣΧΙΟΥ,ΓΟΝΑΤΟΣ & ΑΓΚΩΝΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ( ΠΥΛΑΙΑ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ )

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΦ-ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΙ

 

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ KAI TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ.Χ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

Αξιολόγηση Και Στρατηγικές Θεραπευτικής Προσέγγισης σε Αθλητικές Κακώσεις Ισχίου, Γόνατος & Αγκώνα

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος σε συνεργασία με τον ορθοπεδικό χειρούργο κ. Σινωπίδη Χρήστο οργανώνει το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 επιστημονική ημερίδα ορθοπεδικής και φυσικοθεραπείας στην Θεσσαλονίκη.

Ο τίτλος της ημερίδας είναι "Αξιολόγηση Και Στρατηγικές Θεραπευτικής Προσέγγισης σε Αθλητικές Κακώσεις Ισχίου, Γόνατος & Αγκώνα" και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου ( Πυλαία, Θεσσαλονίκης )

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φυσικοθεραπευτές μέλη του ΠΣΦ-ΝΠΔΔ και τους σπουδαστές φυσικοθεραπείας των ΤΕΙ

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί σύντομα

Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Χ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

Σεμινάριο “Red Flags και σοβαρές παθολογίες” με τον Chris Mercer

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση.τετραήμερου σεμινάριου με θέμα “Red Flags και σοβαρές παθολογίες” στις 12-15 Μάρτιου 2020 στην Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και τον εισηγητή.

 

Μετά τιμής

το Δ.Σ. του Σ.Φ.Χ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

Έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων ξηράς βελόνας

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη νέων σεμιναρίων του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη DAVID G. SIMONS ACADEMY (www.dgs.eu.com/en), η οποία ειδικεύεται στην τεχνική της ξηράς βελόνας για την αντιμετώπιση του μυοπεριτοναϊκού πόνου.

 Ενημερωθείτε απο το συννημένο έγγραφο.

 

Μετά τιμής

το Δ.Σ. του Σ.Φ.Χ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποίηση νέου σεμιναρίου Medical training therapy 2 (MTT-2)

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την πρόθεση μας για πραγματοποίηση νέου σεμιναρίου Medical training therapy 2 (m.t.t.-2 )
Του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος που θα γίνει στην Αθήνα 18 - 22 Σεπτεμβρίου 2019. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν οι συνάδελφοι που έχουν παρακολουθήσει το Rehabilitation Course που αποτελεί μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος του συλλόγου μας.
Παρακαλούμε ενημερωθείτε από τα συνημμένα έγγραφα.
Συνημμένο1
Συνημμένο2
Συνημμένο3

Διαβάστε περισσότερα...

Kinetic control - Human Movement Analysis

Ο Σ.Φ.Χ.Ε. στα πλαίσια της προσπάθειας για διαρκή επιμόρφωση των μελών του ανακοινώνει την διεξαγωγή του σεμιναρίου “Kinetic control - Human Movement Analysis“, που θα γίνει στην αίθουσα σεμιναρίων του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη (Αίθουσα Σ.Φ.Χ..Ε, 26ης Οκτωβρίου 86) από τις 16 μέχρι και τις 21 Απριλίου 2019.
Καθηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Heidi Sinz PT-OMPT,Μsc OMT Kaltenborn/Evjenth instructor, Bobath Advance instructor IBITA.
Το περιεχόμενο του σεμινάριου αφορά την ανάλυση της ομαλής ανθρώπινης κίνησης, απώλεια της οποίας οδηγεί σε κακή λειτουργικότητα με αποτέλεσμα τον πόνο. Θα αναλυθεί πώς το ΚΝΣ οργανώνει την κίνηση και ποιά πληροφορία από την περιφέρεια είναι απαραίτητη. Θα διερευνηθούν επίσης ποιές συνιστώσες της κίνησης είναι απαραίτητες ώστε να οργανωθεί μια λειτουργική δραστηριότητα και πώς μπορούμε να παρέμβουμε ώστε να ομαλοποιήσουμε μια μη φυσιολογική λειτουργικότητα.
Το κόστος του 6ημερου σεμιναρίου ανέρχεται στα 500,00 euro, μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 30 άτομα.
Θα υπάρξει μετάφραση και θα δοθούν οι ανάλογες σημειώσεις, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματέα του συλλόγου Φλαούνα Δήμητρα: Τηλ. συλλόγου 210-4624817 και 6975858129

Διαβάστε περισσότερα...

Επαναπιστοποΐηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος από την I.F.O.M.P.T.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναπιστοποΐηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος στα πλαίσια της 1ης επαναξιολόγησης μας από την I.F.O.M.P.T.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/manualth/public_html/templates/gk_university/html/com_k2/templates/default/category.php on line 192

Log in